Ποιοί είμαστε;

"Γι’αυτούς που δε δοκίμασαν ακόμα γεύσεις ονείρου...Για πάρα πολλούς ανθρώπους δε νοείται ταξίδι στα Κϋθηρα αν κανείς δεν επισκευτεί και δε δοκιμάσει από τη θαυμάσια συλλογή ποιοτικών Κυθηραϊκών προιόντων του Σταύρου Εμμανουήλ (κατάστημα «STAVROS» κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο στη Χώρα).  Εκεί θα γνωρίσετε έναν άνθρωπο που ψάχνει για πολλά πολλά χρόνια σ’όλα τα χωριά του νησιού, γνήσια τσιριγώτικα παραδοσιακά προϊόντα γεμάτα από το όνειρο του παλιού και αξεπέραστου. Δίνει σε όλους την ευκαιρία ν'απολαύσουν με μάτια, μύτη και στόμα την πραγματικά μεγάλη ποικιλία ποτών, γλυκών και άλλων προϊόντων που διαθέτει. Γιατί μόνο εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε στην κυριολεξία τα περισσότερα από τα προϊόντα του νησιού".    Εφημερίδα KYTHERA - Summer Edition

Ο Σταύρος Εμμανουήλ είναι Βιολόγος, και μένει τα τελευταία 25 χρόνια μόνιμα στα Κύθηρα. Το ονομά του είναι συνυφασμένο με τα ποιοτικότερα προιόντα που προσφέρουν τα πολλά χωριά του νησιού.

Τι άλλο λένε γιά μας :

Ιδιαίτερη αναφορά, με πολύ καλές κριτικές, έχει γράψει η πολύ γνωστή σειρά εκδόσεων Lonely Planet στο βιβλίο "Ελληνικά Νησιά" (Greek Islands), σε πολλές γλώσσες

"Στην αρχή κιόλας του δρόμου θα δείτε το κατάστημα "STAVROS" , όπου θα βρείτε εκπληκτικά πράγματα να ψωνίσετε, αλλά αφήστε το για το τέλος της βόλτας σας........ " 'Πριν φύγετε από τη Χώρα (και οπωσδήποτε πριν φύγετε από το νησί) πηγαίνετε στο κατάστημα "STAVROS" που λέγαμε (τηλ. 27360 31857, ανοικτά όλο το χρόνο) όπου ο Σταύρος Εμμανουήλ πουλάει το πιό εκλεκτά και αυθεντικά προϊόντα του νησιού (μέλι, σπιτικά γλυκά και μαρμελάδες, εμφιαλωμένο κρασί από τις ντόπιες ποικιλίες Αρικαρά και Πετρολανό, παραδοσιακά γλυκίσματα με μέλι, ακόμα και φατουράδα, το τοπικό ηδύποτο, ένα είδος ρακής με κανέλα και γαρύφαλο), αλλά έχει 'στήσει' και ένα κανονικό βιβλιοπωλείο όπου θα βρείτε μιά πλουσιότατη βιβλιογραφία σχετικά με τα Κύθηρα, χάρτες, άλμπουμ αλλά και πολλά βιβλία λογοτεχνίας"   Aνεξευρεύνητη Πελοπόννησος - Στέφανος Γ. Ψημένος (Εκδόσεις ROAD)

Πολύ καλές κριτικές έχει γράψει ο γνωστός γευσιγνώστης και κριτικός Επίκουρος

"Ακριβώς στην είσοδο της χώρας, θα συναντήσετε το μαγαζί του Σταύρου, όπου θα μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, πολλά από αυτά βιολογικά, βιβλία, φωτογραφίες από τα Κύθηρα, γλυκά, μαρμελάδες, φατουράδα, λάδι, τσιπούρα και το κυριότερο όλων, τον ίδιο τον Σταύρο, που μπορεί να σας μιλήσει γιά το νησί όσο λίγοι στον τόπο........ Μπορείτε να συνοδεύσετε το γλυκό σας θαυμάσια με την παραδοσιακή φατουράδα, ένα νοστιμότατο τοπικό ηδύποτο, που παρασκευάζεται από τσίπουρο και κανελογαρύφαλα ή σε παραλλαγή με μανταρίνι και άλλα φρούτα......... Οι τσιριγώτες παράγουν επίσης το χειμωνιάτικο ρεικόμελο, με πιό βαριά γεύση - που κρυσταλλώνει πολύ γρήγορα- και το ανθόμελο".    Ανεξερεύνητα Κύθηρα - Αντικύθηρα - Τζέλη Χατζηδημητρίου (Εκδόσεις ROAD)


Σημειώστε ότι...

Είναι εύκολο να προμηθευτείτε προϊόντα από την πλούσια γευστική παλέτα των Κυθήρων:

 Οι παραγγελίες μπορούν να προωθηθούν στα χέρια σας με 4 τρόπους:

1. Με το ταχυδρομείο

2. Με ταχυμεταφορά (courrier)

3. Με μεταφορική εταιρεία (πρακτορείο φορτηγών)

4. Με προσωπική μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας από εμάς (κατά περίσταση).

Τα περισσότερα από τα προιόντα μας μπορούν να διατεθούν και σε τιμές χονδρικής για καταστήματα και επιχειρήσεις.

    - Αναλαμβάνουμε τη προμήθεια γλυκών και ποτών για Εκδηλώσεις, Συνεστιάσεις, Γάμους, Βαπτίσεις σε όλη την Ελλάδα.

      - Επίσης, αναλαμβάνουμε και συνθέσεις (καλάθια δώρων) για επιχειρήσεις και συνεστιάσεις.

       Ολα τα προιόντα μας συσκευάζονται με τον καταλληλότερο και ασφαλέστερο τρόπο και παραδίδονται εκεί που ορίζουν οι πελάτες μας, ακόμα και στο εξωτερικό.

 


Για τις παραγγελίες σας τηλεφωνείστε μας στα τηλέφωνα:

27360 31857 και 6976680884

ή στείλτε e-mail στο

kytherianproducts@hotmail.com